Rainbow Magicland - Het pretpark van Rome

Dit betoverende pretpark is voor het hele gezin. Hier kunnen je even bijkomen van de drukte in Rome en je laten gaan in de bloedstollende achtbanen! Met maar liefst 38 verschillende attracties en een enorm aanbod van shows, is dit een geweldig uitje voor jong en oud!  

 

Sprookjesachtige kastelen, woeste Vikingen, magische feeën, machtige tovenaars en onverschrokken avonturiers, deze betoverende wereld ligt slechts op steenworp afstand (20 minuten rijden) van de Eeuwige stad. Het park telt 38 attracties (deels aangedreven door zonne-energie) en drie unieke attracties waar heel Italië voor naar dit pretpark afreist.  

 

Het attractiepark is opgedeeld in themagebieden, geïnspireerd op televisieshows van de populaire Italiaanse animatiestudio Rainbow (van bijvoorbeeld Winx, Monster Allergy en nog veel meer). Maar geen zorgen als jouw kids niet bekend zijn met deze shows, want de sprookjesachtige sfeer betovert ieders' hart. Dus vaar langs (neppe) krokodillen in de wildwaterbaan of geniet van optredens gedurende de hele dag. Er is voor iedereen wel iets te beleven!

 

Kortom: Een geweldig dagje uit voor de hele familie ---> TICKETS