Met de bus door Rome

Er is zoveel te zien in de Eeuwige Stad en met deze tour kom je overal, zodat je alle hoogtepunten kunt zien, waaronder het Colosseum, Pantheon en de St. Pietersbasiliek.

Profiteer van het gemak van de hop-on, hop-off bustour en bepaal zelf hoeveel tijd je door wilt brengen op elke locatie. En door de stress van het openbaar vervoersysteem van de stad te vermijden, heb je meer energie over om je favoriete locaties te verkennen.  

 

Rome heeft zoveel prachtige sites dat het bijna onmogelijk is om ze allemaal te bezoeken tijdens een kort verblijf. Maar een hop-on hop-off tour brengt je overal naartoe.

Bovendien geeft de audiogids (beschikbaar in negen talen) je veel informatie zodat je de schatten van Rome nog beter kan begrijpen en bewonderen. Er is ook een stadswandeling (twee keer per dag, te beginnen aan de Trevi Fountain), zodat je met een gids enkele van barokke schatten van Rome kan bezoeken.  

 

Kom meer te weten over de keizers en het rumoerige publiek waardoor het Colosseum uitgroeide tot een unieke, spannende en angstaanjagende plek in de oudheid. Stap daarna uit om het gebouw zelf te bezoeken. Na deze statige ruïne op eigen tempo bekeken te hebben, stap je gewoon weer op de Big Bus, op weg naar de volgende bestemming!  Andere haltes in de buurt zijn het Circus Maximus, waar 250.000 mensen samenkwamen om het supersnelle wagenrennen te bekijken en het historische centrum, waar je beroemde monumenten vindt zoals de Trevi-fontein, de Spaanse Trappen en het betoverende Pantheon.  

 

Als je nog energie over hebt (of zelfs een extra dagje of twee hebt), kan de Big Bus je ook over de Tiber rijden om de musea van het Vaticaan, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek te bezoeken.  Het oude gezegde luidt dat Rome niet in één dag is gebouwd. Je zult ook snel ontdekken dat het vrijwel onmogelijk is om Rome in één dag te zien. Maar met de Big Bus Tours zie je meer en kom je meer te weten dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Bovendien kun je ook passen voor 24, 48 en 72 gebruiken om langer door de stad te dwalen.

 

HIER kun je tickets bestellen.