Met de boot over de Tiber

De boottocht heeft vier aanlegpunten: Isola Tiberina, Ponte Sant’Angelo, Ponte Sisto en het Paleis van Justitie (achter Piazza Cavour).

 

Begin gewoon bij één van deze aanlegsteigers, stap in als je alles in de buurt hebt gezien en stap uit om een ander deel van de stad te ontdekken!

Je hebt 24 heerlijke uren van vervoer over water tot je beschikking. Een Romeinse ervaring die gegarandeerd niet in het water valt.  

 

Ontdek het allemaal op je eigen tempo, geniet van een caffè of drie en als je klaar bent ga je gewoon terug naar de steiger - er is elke 30 minuten een boot. Vervolgens ga je verder op de Tiber. Vaticaanstad wacht op je.

 

En het Pantheon. En de Piazza Venezia. En...  

 

Het verleden is overal om je heen. Links van je en rechts van je. Voor je en achter je en de audiogids aan boord zal je helpen pootje te baden in de drie tijdsfases van de stad – het oude Rome, dat ons mede democratie heeft gegeven; het pauselijke Rome dat het epicentrum van de beschaving was; en het moderne Rome - de chaotisch lawaaierige en verbluffende stad van vandaag.

 

HIER kun je tickets bestellen.