Rome Free Lounge

Ik had vorige week het genoegen om bij de opening te zijn van de Rome Free Lounge. Een erg interessant idee in het centrum van Rome.

De opening is veel in de belangstelling geweest in Rome, hier een korte video-impressie:

 

Rome Free Lounge is een multifunctionele ruime van meer dan 250 vierkante meter in een historisch gebouw in het centrum van Rome, in Piazza d’Ara Coeli.  De ingang tot de lounge is gratis en beschikt over een "relax zone" met prettige fauteuils, wi-fi internet, food service en bagage-opslag. 

 

De locatie is perfect! Als je in Rome bent is het bijna onmogelijk om niet langs de Rome Free Lounge te komen aangezien het zo centraal ligt, op een steenworp afstand van Piazza Venezia.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om verschillende soorten tickets en tours te boeken, zoals walking tours, rondleidingen in verschillende talen en het is ook mogelijk om een transfer service naar het vliegveld, treinstation of Civitavecchia te boeken.

 

Dit is dus een perfecte oplossing voor diegenen die van hun laatste dag in Rome willen genieten als zij om een bepaalde tijd (veelal in de ochtend) de accommodatie waar zij verblijven dienen te verlaten.

 

Rome Free Lounge bedankt en heel veel succes met jullie prachtige idee!

Wil je gebruik maken van de service van Rome Free Lounge?

 

Kijk even op de website of ga direct naar Piazza d'Aracoeli, 16 in Rome.

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0