Hé Isaac, de Olandese Volante!

Ik ben weer terug in Rome na een geslaagd Italië Evenement bij Kasteel de Haar in Haarzuilens.

Na een afwezigheid van enkele jaren had ik weer tijd om aanwezig te zijn met een stand, ondanks dat het evenement altijd midden in het hoogseizoen van Rome valt.  

 

Het is elke keer weer een gezellig evenement waar veel mensen komen die van Italië houden en die graag naar Rome op vakantie willen.   Vele mensen die ik in voorgaande edities heb leren kennen zijn ondertussen Rental in Rome-gangers geworden en komen even gedag zeggen bij de stand. Aangezien ik de meeste mensen die in een appartement verblijven in Rome bijna nooit persoonlijk ontmoet, is dat heel leuk.    

 

Zoals ik al schreef in mijn vorige blog: 'In mijn wereld waar bijna alles via internet gaat vind ik het elk jaar weer hartstikke leuk om mensen die ik alleen van naam en stem ken persoonlijk te ontmoeten.' Waar ik echter niet bij stil had gestaan, is dat vele van die mensen mij van gezicht kennen door mijn foto's op Ciao tutti, de social media en natuurlijk hier. Zij spreken mij dus aan bij mijn naam terwijl ik niet weet wie zij zijn. Dat was totaal nieuw voor me. Ik word nog beroemd ;-)  

 

Ik denk dat ik er snel aan moet gaan wennen ook omdat er binnenkort een nieuwtje aankomt waardoor ik ook herkend zal gaan worden. Ik mag er (helaas) nu nog niets over verklappen, maar ik houd jullie op de hoogte.  

 

Mijn persoonlijk hoogtepunt vond ik alle positieve reacties over Olandese Volante met de mededeling... ga er vooral meer door! Dit motiveert mij extra om jullie zo vaak mogelijk inzichten te geven over mijn leven en natuurlijk over Rome!

 

A presto!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0